PROMOCIÓ NOVEMBRE | Finançament gratuït 24 mesos al 0% TAE

GRUP COLL VIADER
DES DE 1908

Grup Coll Viader és una empresa familiar centenària dedicada des de l'any 1908 a l'apassionant món de la fusta.

Actualment, disposem de 2 línies diferenciades sota les marques Pregola ® i ModoWood BioPasiva ®

Pregola® s'especialitza en equipaments i construccions en fusta per a exterior com pèrgoles, porxos, tancaments, tanques, ...

ModoWood BioPasiva ® , és la marca de l'empresa dedicada a l'arquitectura i la construcció BioPasiva. Construïm cases passives saludables i sostenibles, claus en mà.

DISSENY, FABRICACIÓ I
MUNTATGE PROPI

En Pregola ® comptem amb un experimentat equip humà especialitzat en el disseny, fabricació i construcció d'equipaments en fusta per a exterior. Som especialistes també en tancaments i ampliacions per a la teva llar o negoci.

La fusta és el nostre principal material constructiu per les seves excepcionals propietats físiques i mecàniques quant a resistència, versatilitat, eficiència energètica i sostenibilitat. També per la seva calidesa, alt valor estètic i durabilitat. Som una empresa de màxima Garantia. Treballem amb la fusta des de l'any 1908 sota la mateixa societat.

SOLUCIONS
100% A MIDA

Disposem d'una experimentada oficina tècnica formada per Arquitectes, Enginyers i Oficials de 1a en fusteria i construcció d'estructures de fusta, amb les quals podem dissenyar qualsevol solució a mida, i adaptar-nos a les necessitats tècniques, estètiques i econòmiques de tots els nostres clients.

Treballem amb l'última tecnologia en tots els nostres processos, posant-la a disposició dels nostres clients.

SHOWROOMS
GIRONA I BARCELONA

Visita les nostres exposicions a Girona i Barcelona. Més de 2.000 m2 repartits en aquestes dues exposicions on podràs veure molts dels nostres productes i rebre assessorament per part del nostre equip tècnic comercial. Sol·licita la teva CITA PRÈVIA i disposaràs d'un comercial per a tu el dia i hora que millor et combini. A la nostra central de Girona no cal demanar Cita Prèvia i pots venir quan prefereixis dins dels nostres horaris comercials. A Cabrera de Mar (Barcelona), cal sol·licitar CITA PRÈVIA.

FINANÇAMENT GRATUÏT
24 MESOS*

A Pregola® oferim la possibilitat de finançar totes les teves compres i projectes fins a 60 mesos d'una forma àgil i fàcil. Infern de les nostres promocions de finançament gratis.

* prèvia autorització entitat financera.

La teva Casa Passiva, Sostenible i Saludable.

A ModoWood® realitzem projectes i dissenys 100% a mida "claus en mà", utilitzant els sistemes arquitectònics i constructius preindustrialitzats més avantguardistes, com l'Entramat Lleuger de Fusta (Wood Light Framing) o el CLT (Cross Laminated Timber).

D'aquesta forma oferim als nostres clients uns terminis molt curts d'execució, un control de costos total sense desviacions, un nivell d'eficiència energètica altíssim i una relació qualitat-preu molt atractiva.

Ben aviat més informació a la nostra nova web ModoWood

ELS NOSTRES COMPROMISOS

Grup Coll Viader, una empresa compromesa.

Garantia, ecologia i sostenibilitat

Grup Coll Viader és una empresa compromesa amb els nostres clients i amb el medi ambient. Treballem dia a dia per reduir i compensar la nostra baixa petjada de carboni.

A Coll Viader, al costat de l'ONG TreeNation, hem creat un bosc on plantem arbres que ajuden a reduir el nivell de diòxid de carboni de l'atmosfera. 

La fusta és l' únic material de construcció 100% renovable. Construir amb fusta ajuda a reduir l'emissió de gasos hivernacle al nostre planeta, contribuint amb la lluita contra el canvi climàtic.

Utilitzar fusta provinent de boscos gestionats de forma sostenible ajuda a augmentar la massa forestal del nostre planeta i a aconseguir un món més sostenible.