PROMOCIÓ NOVEMBRE | Finançament gratuït 24 mesos al 0% TAE

carpot

CARPOT

Les pèrgoles i porxos CLASSIC compten amb un disseny clàssic format per pilars quadrats, bigues principals dobles i biguetes amb decoració a l'extrem a triar. Les bigues són de secció rectangular.

Es poden instal·lar amb diferents tipus de cobertes i diferents gruixos de bigues en funció de les seves dimensions o de les seves necessitats estètiques.

DISPONIBLE: 100% A MIDA i EN KIT

Anterior
Següent

Taula de Douglas + Impermeabilització Asfàltica Chova®

Plaques compostes per oxiasfalt reforçat amb feltre de fibra de vidre i amb autoprotecció de grànuls minerals acolorits. Compleix amb la Norma UNE EN 544 Codi 4×21 (Classe 1). Producte homologat i amb marca AENOR. Pendent mínim 20%.

  • Tela asfàltica autoprotegida

Làmina de betun asfàltic modificat amb elastomer (SBS) de superfície autoprotegida amb protecció de grànuls minerals acolorits amb armadura de feltre de poliester reforçat i estabilitzat de 150 g/m2. Compleix amb la Norma UNE EN 544 Codi 4×21 (Classe 1). Producte homologat i amb marca AENOR. Pendent mínim 2%.

Disposem del model Standard amb tres acabats disponibles; el Marró Tardor, el Negre Elegance i el Verd Galícia. 

Anterior
Següent

Taula de Douglas + Teules ceràmiques Terreal®

Protegeix la teva pèrgola de la manera més rústica. A Pregola oferim l'opció de cobrir la teva pèrgola amb les nostres teules ceràmiques, donant un aire campestre al teu projecte. 

Disposem de 2 acabats disponibles.

Anterior
Següent

Coberta "Llata/Rajola" + Teules ceràmiques

COBERTA "Llata/Rajola" + Teules Ceràmiques Terreal®, amb 2 acabats disponibles. Coberta ideal per donar un toc rústic a la teva pèrgola.

Anterior
Següent

Coberta Policarbanoto cel·lular 8mm

La coberta de Policarbonat s' utilitza quan es requereix la màxima entrada de llum solar sense renunciar a la impermeabilització. El Policarbonat Cel·lular és irrompible i lleuger. Si es desitja una estètica més semblant al vidre es pot optar pel Metacrilat Compacte. Pendent mínim 10%

Anterior
Següent

Coberta vidre laminat

COBERTA Vidre laminat 5 +5 (3 acabats). Els seus avantatges són:

  • Major nivell de resistència
  • És un vidre pràcticament inseparable (en cas de trencament, la làmina exerceix de retenció i evita que el vidre es faci añics).
  • El vidre laminat augmenta la seguretat
  • Protegeix les persones i nens davant els riscos de ferides en cas de trencament.
  • Filtra els raigs solars ultravioletes (UV) en més d'un 95%.
  • Serveix per millorar els efectes de degradació del color.
Anterior
Següent

Claraboia vidre laminada contra paret

La claraboia pot ajudar a reemplaçar les fonts de llum artificials amb la llum natural produïda pel sol. Usar la llum del dia no només redueix els costos d'energia i el consum, sinó que també redueix la demanda d'energia insostenible que actualment desafia la salut del medi ambient mundial.

CLARABOYA vidre laminat 5+5 contra paret adossada de 120×70 cms (mida màx) (3 acabats)

Algunes de les nostres opcions de coberta tenen la possibilitat d'incorporar una capa d'aïllament tèrmic. Els aïllants tèrmics són materials usats en construcció que oposen resistència al pas de la calor o el fred; uns neutralitzen aquest traspàs de calor en major mesura i altres en menor, en funció de les seves propietats.

 

Les cobertes que poden incorporar aïllament tèrmic són:

  • Coberta Taules Douglas 22 mm + Impermeabilització Asfàsltica Chova®
  • Coberta Taules de Douglas 22 mm + Teules Ceràmiques Terreal®
  • Coberta 'Llata/Rajola' + Teules Ceràmiques Terreal®  

Anterior
Següent

TENDAL vertical tallavents acrílic

Pregola ofereix la possibilitat de cobrir lateralment qualsevol pèrgola gràcies als tendals i cortines. D'aquesta forma, es garanteix un espai fresc, on poder controlar en tot moment la llum que incideix lateralment o frontalment. 

Disponible en 10 acabats diferents.

Anterior
Següent

Panell llibret fusta 180x180

El nostre material principal és la fusta, per això, tancar la teva pèrgola amb parets d'aquest material és una bona opció, tenint en compte que treballem amb diferents gruixos per obtenir el màxim aïllament acústic i tèrmic. També hi ha aquesta opció més decorativa, cobrint lateralment la pèrgola amb panells de fusta formant un llibret.

Disponible 3 acabats diferents.

Anterior
Següent

Persiana Alicantina

Les persianes alacantines són enrotllables mitjançant una corda i estan fabricades generalment de fusta. Aquest tipus de persiana permet regular la llum del sol que entra per les nostres finestres, projecta ombra en portes i finestres, repel·leix l'aigua, deixa passar l'aire i aguanta la intempèrie. A més, encaixa en tots els estils.

Disponible en diferents colors.

Anterior
Següent

Tanca lames narrow

Una altra opció de tancament amb la nostra matèria primera, la fusta, és col·locar una tanca de Lamas Narrow entre pilar i pilar.

Disponible 3 acabats diferents.

Anterior
Següent

Balconera Alumini i Vidre de cambra

Avantatges de la corretja visió total de K•LINE:

Estanquitat a l'aire reforçada |  Perfil del pany patentat amb control d'efecte bimetal | 2/3 d'obertura a l'exterior (3 rails) o 1/2 (2 raïls) | Perfils amb cares vistes d' alumini reduïdes: muntants centrals de 40 mm, muntants laterals de 48 mm | Marc perimetral integrat a la paret | Drenatges invisibles | Seguretat reforçada | Vidre aïllant de 28 o 32 mm | Instal·lació en obra senzilla i més ràpida, menys accessoris a instal·lar, muntatge de les manilles ràpid i fixacions invisibles.

Disponible 5 Colors + 1 Opció Persiana KLINE®

Anterior
Següent

Finestra d' Alumini i vidre de cambra corredissa

• Perfil guia inferior encastable gairebé completament, eliminant obstacles entre interior i exterior.

• Màxima durabilitat del sistema garantida, amb ruletes de nylon sobre guia d'acer inox.

• El principi elevable/corretja garanteix una estanquitat del tancament al vent, a l'aire i a l'aigua, conforme als nivells més exigents, amb grans formats de superfície envidrada.

Disponible 5 Colors KLINE®.

Anterior
Següent

Finestra Oscil·lant d'Alumini i vidre de càmera

Primera finestra de fulla oculta del mercat | Una de les finestres més eficients del mercat, incloses les de la resta de materials (conforme a les noves normatives i beneficis fiscals...) | Una de les majors superfícies envidrades del mercat gràcies a la seva fulla oculta | Bicolor

Disponible 5 Colors KLINE®

Anterior
Següent

Fix d' Alumini i vidre de cambra

Primera finestra de fulla oculta del mercat | Una de les finestres més eficients del mercat, incloses les de la resta de materials (conforme a les noves normatives i beneficis fiscals...) | Una de les majors superfícies envidrades del mercat gràcies a la seva fulla oculta | Bicolor

Disponible 5 Colors KLINE®

Anterior
Següent

Porta Alumini i vidre de càmera

Porta d' alumini monopanel de 72 mm. i de 85 mm | Alt aïllament tèrmic: Ud fins a 0,82 W/m²K | Mitjançant la tècnica de decoració Graphik System®, més de 5.000 combinacions decoratives possibles a partir de 72 models | Mitjançant el sistema decoratiu QUATUOR, 4 acabats sublims gràcies als efectes de materials diferents (col·lecció SURFACE) | Conforme a les noves normatives i beneficis fiscals.

Disponible 5 Colors KLINE®

Anterior
Següent

Porta alumini i aïllament tèrmic

PORTA practicable d'Alumini i aïllament tèrmic (5 Colors) KLINE®

Anterior
Següent

Paret "tipus cabana" i fusta douglas

La paret tipus cabana es caracteritza per tenir només una capa de gruix, de fusta. És la mateixa cara de paret d'interior que exterior, per la qual cosa no té hermeticitat total, i no és ideal per ser habitable. Té estructura de 7×4,5 i Fusta de Douglas de 22 mm a la cara exterior.

Disponible 5 acabats.

Anterior
Següent

Paret 45 amb aïllament tèrmic i revestiment cara ext/int

PARET 45 amb estructura 7×4,5, aïllament tèrmic de 4 mm i revestiment a la cara exterior/interior (5 acabats)

Anterior
Següent

Paret 95 amb aïllament tèrmic i revestiment cara ext/int

PARET 95 amb estructura 9,5×4,5, aïllament tèrmic de 8 mm i revestiment a la cara exterior/interior (5 acabats)

Anterior
Següent

Aplicació Lasur ecològic pregola color

El lasur Pregola Color® és d'origen natural i ecològic. Està format 100% poro obert a base d'olis i resines vegetals, amb protector UV, per a fusta en exterior. Intensifica el tractament Fungicida, Insecticida i Xilòfag. Pot ser aplicació d'1 o 2 mans.

Disponible en 5 colors: color Blanc, color Transparent, color Nogal, color Roure Daurat i color Gris Antracita.

Anterior
Següent

Aplicació Lasur a l' aigua cedúria

El Lasur a l'Aigua Cedria ofereix màxima protecció per a fustes, tant interiors com exteriors. És un lasur setinat a poro obert a base de resines acríliques en dispersió aquosa amb pigments de colors transparents.

Sense olor | Hidròfug, repel·leix l'aigua i regula la humitat | Protecció a raigs U.V. | Ideal per a fustes coníferes i frondoses. 

Disponible en 18 colors.

Anterior
Següent

Opció Rusticat fusta

Podem realitzar un acabat mitjançant la combinació d'uns raspalls metàl·lics i de nailon per realçar el vetejat de la fusta, obtenint així un acabat "rusticat" molt utilitzat en els dissenys més avantguardistes.

OMPLE EL FORMULARI

A continuació disposes d'un formulari per realitzar-nos la teva sol·licitud. Moltes gràcies per confiar en la nostra Empresa Centenària i els nostres productes de màxima qualitat i garantia.

Hem rebut correctament la seva resposta.

En 48 hores hàbils rebrà un pressupost aproximat de la idea que tens en ment, en el correu que ens has indicat.

Moltes gràcies per la vostra confiança!